Cartofii dulci prăjiți cu ghimbir ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 163 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 37 de cenți pe porție. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, nucă de cocos, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 51%. Încercați Cartofi Dulci Gingered, Cartofi Dulci Gingered, și Cartofi Dulci Cu Ghimbir Sărat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aruncați împreună cartoful dulce și uleiul de măsline; aranjați cartoful într-o tigaie jellyroll de 15 x 10 inci căptușită cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Dulci
Ulei De Măsline
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie
2
Coaceți la 450 timp de 10 minute. Reduceți căldura la 350; coaceți 35 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Combinați nuca de cocos și următoarele 5 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos
4
Întindeți amestecul pe o foaie de copt; coaceți la 350 timp de 5 minute sau până devin aurii.