Cartofi Dulci Prăjiți
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii dulci prăjiți. Această rețetă servește 6. O porție conține 194 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați semințe de coriandru, ulei de măsline, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi Dulci Prăjiți, Cartofi Dulci Prăjiți, și Năut Prăjit Și Condimentat Și Cartofi Dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F și ungeți ușor un vas mare de copt.Măcinați grosolan fulgii de coriandru, fenicul, oregano și ardei roșu într-o râșniță electrică de cafea/condimente sau cu un mortar și pistil. Se amestecă împreună condimente și sare.
Tăiați cartofii pe lungime în pene de 1 inch sau în bucăți de 1 inch.Aruncați pene cu ulei, condimente și sare și întindeți-le într-un strat uniform în vasul de copt.
Coaceți timp de 35-40 de minute, verificând la fiecare 10-15 minute pentru a întoarce cartofii dulci și a le împiedica să se lipească.