Cartofi dulci la cuptor cu caise și Bourbon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii dulci copți cu caise și Bourbon. Această rețetă servește 10. O porție conține 326 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți bourbon, zahăr brun ferm, cartofi dulci bijuterie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cartofi dulci la cuptor cu caise și prune uscate, Cartofi Dulci La Cuptor Bourbon, și Cartofi dulci Bourbon-alune coapte de două ori pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, turnați bourbon peste caise uscate.
Frecați cartofii dulci și străpungeți fiecare în mai multe locuri cu o furculiță.
Așezați cartofii pe grătarul cuptorului sau într-un singur strat pe o foaie de copt.
Coaceți într-un cuptor de 350 până când cartofii sunt moi când sunt străpunși, aproximativ 1 1/2 ore.
Lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca, aproximativ 20 de minute.
Curățați cartofii dulci și puneți-i într-un castron mare.
Adăugați zahăr brun, unt și vanilie în castron și amestecați cu un masher de cartofi sau o furculiță până când amestecul este doar ușor gros. Se amestecă caisele și bourbonul. Puneți lingura într-un vas de copt superficial de 2 1/2 litru și întindeți nivelul.
Coaceți, neacoperit, până când este fierbinte în centru, aproximativ 30 de minute.