Cartofi Ducesă
Cartofii ducesei sunt un fără gluten și vegetarian garnitură. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 270 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 8. Un amestec de sare kosher, nucșoară, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Cartofi Ducesă, Cartofi Ducesă, și Cartofi Ducesă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F și aranjați rafturile pentru a împărți cuptorul în treimi. Tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament și dați deoparte.Spălați și curățați cartofii, tăiați-i în bucăți de 1-1/2 inci și puneți-i într-o cratiță mare. Acoperiți cu 1 1/2 până la 2 inci de apă rece și sare generos. Aduceți cartofii la fiert la foc mare. Reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți până când cartofii pot fi ușor străpunși cu un cuțit, aproximativ 15 minute.
Se scurge într-o strecurătoare. Întoarceți cartofii în oală și zdrobiți cu un tocător de cartofi până când este foarte neted. (Alternativ, utilizați un ricer de cartofi.) În timp ce cartofii sunt încă calzi, amestecați gălbenușurile de ou 1 Odată folosind o lingură de lemn sau o spatulă de cauciuc, asigurându-vă că fiecare gălbenuș este complet încorporat înainte de a adăuga următorul.
Adăugați untul, smântâna, sarea măsurată, piperul și nucșoara și amestecați până când untul s-a topit și amestecul este neted.
Transferați într-o pungă mare de conducte prevăzută cu un vârf de conducte stea de 1/2 inch și țeavă de 12 movile rotunde (2 1/2 inci lățime pe 2 inci înălțime) pe fiecare foaie de copt pregătită, distanțându-le la aproximativ 2 inci.
Puneți ambele foi în cuptor și coaceți timp de 15 minute. Rotiți tigăile de sus în jos și din față în spate și continuați să coaceți până când vârfurile cartofilor devin maro auriu deschis, cu aproximativ 10 minute mai mult.