Cartofi cu brânză și ceapă
Brânză și cartofi ceapa ar putea fi doar fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă pe care o căutați. O porție conține 319 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 1,25 USD pe porție, primești o garnitură care servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți brânză cheddar, cartofi, pătrunjel și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, care este solid. Rețete similare sunt Șuncă Și Brânză Și Ceapă Piure De Cartofi, Cartofi cu sos de ceapă și parmezan, și Ceapă caramelizată și brânză elvețiană de două ori cartofi copți.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, topiți untul la foc mediu-mare.
Adăugați cartofii, ceapa și piperul; aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și gătiți timp de 8-10 minute sau până când cartofii sunt fragede, amestecând ocazional. Descoperi; gatiti pana se rumenesc cartofii, aproximativ 6 minute.
Se ia de pe foc. Acoperiți și lăsați să stea 2-3 minute sau până când brânza se topește.