Cartofi cremoși și verdeață

Cartofi cremoși și verdeață
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii cremoși și verdele. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 89 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ghimbir, piper, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cremă Verde De Susan, Supă cremoasă de fenicul și verdeață, și Cremă Verde Și Linguină De Nucă De Cocos.

Instrucțiuni

1
Gatiti cartoful in apa clocotita 8 minute sau doar pana cand se inmoaie; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ghimbir, ardei roșu, turmeric și usturoi; sotati timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
TurmericTurmeric
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
4
Adăugați cartoful; sotati timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
5
Se ia de pe foc; se amestecă spanacul și ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
6
Serviți la temperatura camerei.

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista