Carne de vită tocată Wellington ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 755 calorii, 30g de proteine, și 54g de grăsime. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. 317 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, ketchup de roșii, salvie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 83%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Curry De Vită Tocată, Murtabak cu carne de vită tocată, și Cizmar de vită tocată.
Instrucțiuni
1
Se amestecă carnea de vită cu ketchup-ul, 3 ouă, condimente și 100 ml apă într-un mixer de masă timp de 5 minute sau se strecoară și se strecoară cu mâinile într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se amestecă ceapa, jumătate de usturoi și ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
3
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Apăsați carnea într-o formă de cârnați de aproximativ 30cm x 10cm pe o tavă de copt. Gatiti 20 de minute apoi scoateti si lasati sa se raceasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Încălziți untul într-o tigaie la foc mare, adăugați ciupercile și gătiți timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați usturoiul rămas și gătiți încă 2 minute, turnând excesul de apă din ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
7
Rulați patiseria într-un dreptunghi suficient de mare pentru a înfășura carnea de vită. Bateți oul rămas cu puțină apă și periați peste patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
8
Întindeți amestecul de ciuperci într-o fâșie de mărimea pâinii de carne de-a lungul mijlocului patiseriei. Așezați carnea deasupra, apoi tăiați patiseria pe ambele părți în fâșii din carne spre exterior. Încrucișați-le peste carne pentru a le închide și a le băga sub capete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Mixte
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
9
Ungeți cu mai mult ou, apoi puneți-l pe o tavă și gătiți timp de 40 de minute, acoperind după 30 de minute dacă se rumenesc prea mult.