Carne De Vită Prăjită Cu Crustă De Hrean

Carne De Vită Prăjită Cu Crustă De Hrean
Carnea de vită prăjită cu crustă de hrean ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 8 și costă $ 4.06 pe portie. O porție conține 403 calorii, 78g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, oțet de sherry, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Friptură de coaste de vită cu crustă de hrean și ierburi, Friptură Cu Vârf De Mușchi Cu Crustă De Ierburi Cu Sos Cremos De Hrean-Arpagic, și Filet de vită cu crustă de hrean.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Puneți un raft într-o tigaie mare și adâncă și așezați friptura de vită pe raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De VităFriptură De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Într-un castron mic, amestecați hreanul cu sarea, muștarul Dijon, pătrunjelul tocat, piperul măcinat, zahărul și oțetul de sherry pentru a forma o pastă. Puneți pasta pe toată partea superioară și pe părțile laterale ale cărnii. Prăjiți în treimea inferioară a cuptorului timp de aproximativ 2 ore, până când un termometru citit instantaneu introdus în centrul fripturii înregistrează 12
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De SherryOțet De Sherry
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Transferați friptura pe o tăietură și lăsați să se odihnească cel puțin 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
Aruncați sfoara și tăiați subțire friptura de vită peste Bob.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze întregi De SpanacFrunze întregi De Spanac
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
6
Transferați carnea într-un platou și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate38
Revista