Carne de vită prăjită, Broccoli și nuci pecan în sos de usturoi

Carne de vită prăjită, Broccoli și nuci pecan în sos de usturoi
Carnea de vită prăjită, Broccoli și nuci pecan în sos de usturoi este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,39 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 285 calorii. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Un amestec de fulgi de piper, nuci pecan, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este minunat. Încercați Se amestecă carnea de vită cu usturoi prăjit cu Broccoli, Se amestecă carnea de vită prăjită și Broccoli în sos de stridii, și Se amestecă carnea de vită prăjită și Broccoli cu sos de portocale-Susan pentru rețete similare.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate45
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista