Carne de vită italiană (gătit pentru 2)

Carnea de vită italiană (gătit pentru 2) necesită aproximativ 1 oră și 23 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 2. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 326 calorii, 26g de proteine, și 20g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă de la Betty Crocker are 17 fani. Dacă aveți la îndemână zahăr, căței de usturoi, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Carne de vită italiană (gătit pentru 2), Carne De Vită Italiană, și Carne De Vită Italiană.
Instrucțiuni
Îndepărtați grăsimea din carnea de vită.
Tăiați carnea de vită în bucăți de 1 inch.
Se amestecă ingredientele rămase într-un vas mediu de sticlă sau plastic. Se amestecă carnea de vită până se acoperă. Acoperiți și refrigerați, amestecând ocazional, cel puțin 1 oră, dar nu mai mult de 12 ore.
Setați controlul cuptorului la fiert.
Scoateți carnea de vită din marinată; rezervați marinada. Filetați carnea de vită pe fiecare dintre cele patru frigarui metalice de 10 inci, lăsând spațiu de 1/2 inci între fiecare piesă.
Periați kabobs cu marinată.
Așezați kabobs pe raft în tigaie broiler. Frigeți kabobii cu vârfuri de aproximativ 3 inci de la căldură 6 până la 8 minute pentru o coacere medie-rară până la medie, întorcându-se și perindând cu marinată după 3 minute. Aruncați orice marinată rămasă.