Carne de vită grecească și Orzo (mai ușoară )

Carne de vită grecească și Orzo (mai ușoară )
Carnea de vită grecească și Orzo (mai ușoare ) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 236 calorii, 29G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, tulpină de țelină, iaurt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 58%. Rețete similare includ Carne de vită grecească și Orzo (mai ușoară ), Dip De Fermă Cu Iaurt Grecesc Mai Ușor, și Tocană De Vită Mai Ușoară.

Instrucțiuni

1
În tigaie antiaderentă de 10 inci, gătiți carnea de vită la foc mediu-mare aproximativ 6 minute, amestecând frecvent, până se rumenesc; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția iaurtului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
3
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți aproximativ 12 minute, amestecând frecvent, până când lichidul este absorbit și pastele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
4
Se servește cu iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt

Echipamente

DificultateNormal
Gata În23 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Revista