Carne De Vită Fiartă Cu Usturoi
Carnea de vită înăbușită cu usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 100 de calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de frunze de dafin turcești, coajă de lămâie, garnitură: frunze de țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Carne De Vită Fiartă, Cozi De Miel Cu Usturoi Fiert, și Carne De Vită Fiartă Cu Vin Roșu.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Se usucă gambele și se freacă peste tot cu sare și piper. Dredge shanks în făină, întorcându-se pentru a acoperi.
Încălziți 1 1/2 linguri de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi rumeniți gambele pe toate părțile în 3 loturi, adăugând 1/2 lingură de ulei, dacă este necesar, 5 până la 6 minute pe lot.
Transferați gambele într-o tigaie mare de prăjire.
Adăugați bulion și apă în tigaie și aduceți la fierbere, răzuind bucăți maronii. Nestle usturoi (părți tăiate în jos), coaja, cimbru, și frunze de dafin cu telina si morcovi în jurul valorii de gambe în tigaie și se adaugă amestecul bulion. Acoperiți suprafața cu o foaie de hârtie pergament și acoperiți bine tigaia cu folie.
Se transferă la cuptor și se fierbe până când carnea este foarte fragedă, 2 1/2 până la 3 ore. Îndepărtați și aruncați grăsimea din lichidul de gătit și amestecul rece complet, neacoperit, aproximativ 1 oră, apoi răciți, acoperit, cel puțin 6 ore.
Preincalziti cuptorul la 350 cm. f (lasati raftul in pozitie de mijloc).
Îndepărtați și aruncați orice grăsime rămasă de pe suprafața sucurilor de tigaie și reîncălziți amestecul de coadă, acoperit, în cuptor, întorcând gambele o dată, 1 oră. Aruncați frunza de dafin, crenguțele de cimbru și coaja.
Transferați gambele și legumele cu usturoi într-un vas de servit și păstrați-l cald, acoperit. Dacă sucurile de tigaie măsoară mai mult de 3 căni, fierbeți într-o tigaie curățată de 12 inci până la reducere; dacă este mai puțin, adăugați apă. Strângeți pulpa de usturoi din 1 cap în sucuri de tigaie, aruncând pielea și bateți pentru a încorpora, apoi adăugați suc de lămâie și sare și piper după gust.
Se toarnă sosul peste cozi și se servește, împreună cu legumele și capetele de usturoi rămase.
Amestecul de coadă fiert poate fi răcit, acoperit, până la 2 zile.