Carne de vită dulce și acră
Carnea de vită dulce și acră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 314 calorii, 20g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru $2.53 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, apă, bucăți de Ananas în suc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 58%. Încercați Carne de vită dulce și acră, Carne de vită dulce și acră, și Carne De Vită Dulce-Acrișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați grăsimea din carnea de vită.
Tăiați carnea de vită cu cereale în benzi de 2 inci; tăiați fâșii peste cereale în felii de 1/8 inci.
Se amestecă amidonul de porumb și apa rece.
Încălziți wok sau tigaie de 12 inci la foc mediu-mare.
Adăugați ulei; rotiți wok în partea de acoperire.
Adăugați carne de vită și ceapă; se prăjește aproximativ 3 minute sau până când carnea de vită se rumeneste. Se amestecă ananasul, zahărul, oțetul, granulele de bouillon și sosul de soia.
Se încălzește până la fierbere. Se amestecă amestecul de amidon de porumb; gatiti si amestecati 1 minut.
Se amestecă ardeiul gras și roșiile; gatiti si amestecati 1 minut.