Carne de vită cu sos Bearnaise

Carne de vită cu sos Bearnaise ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 837 calorii, 27G de proteine, și 80g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,86 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de apă, ulei de măsline, friptură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați File De Carne De Vită În Patiserie Cu Sos Bearnaise, Steak cu nervuri la cuptor cu B (Entrec B (Entrec B)), și Oscar-filet de vită umplut cu cartofi de rozmarin și Bearnaise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru friptură, preîncălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Ungeți friptura și apoi puneți-o în tigaia preîncălzită. Gatiti aproximativ 2 minute pe prima parte, apoi intoarceti si terminati de gatit a doua parte, aproximativ 2 minute mai mult. Acest lucru va produce o friptură care este pe partea rară; gătiți cu 1 până la 2 minute mai mult, pe fiecare parte, pentru o bucată mai bine făcută.
Lăsați să se odihnească timp de 5 până la 10 minute.
Pentru sosul Bearnaise, puneți șalotul, tulpinile de tarhon, 1 lingură de tarhon tocat și chervilul, dacă folosiți, și oțetul, vinul și boabele de piper într-o cratiță cu fundul greu și fierbeți până se reduce la aproximativ 1 lingură. Nu vă mișcați de la aragaz; acest lucru nu durează mult.
Apăsați lichidul redus printr-un filtru obișnuit sau de ceai și lăsați să se răcească. Puneți gălbenușurile de ou și apa în vârful unui cazan dublu. Așezați deasupra fundului, în care apa a ajuns la foc mic.
Adăugați lichidul redus și tensionat și amestecați bine. Continuați să bateți în timp ce adăugați untul, cub cu cub, până când este absorbit. Gustați, condimentați după cum doriți cu sarea și piperul și adăugați suc de lămâie după cum doriți. Amestecați lingura rămasă de tarhon proaspăt tocat în timp ce sunteți pe punctul de a servi cu friptura.