Carne de vită burgundă pentru aragazul lent

Carne de vită burgundă pentru aragazul lent
Burgundia de vită pentru aragazul lent este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 92g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 889 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 4,94 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de pătrunjel, frunze de cimbru, tapioca minute și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri din făină de porumb cu lămâie cu sos de ciocolată Lapsang Souchong ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Carne De Vită Burgundă Cu Aragaz Lent, sănătos aragaz lent Carne de vită Burgundia, și Tocană de burgundă de vită cu aragaz lent cu găluște de ierburi pentru rețete similare.
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista