Carne De Vită Bourguignon

Carne De Vită Bourguignon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Bourguignon de vită. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 39G de proteine, 52G de grăsime, și un total de 874 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 4,69 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, carne de vită, cuișoare măcinate și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma făina nealbită, puteți urma acest fel principal cu Coffeecake Cu Căpșuni ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Carne de vită bourguignon (B. B. F. bourguignon / B. B. F. la bourguignonne / carne de vită Burgundia), Carne De Vită Bourguignon, și Carne De Vită Bourguignon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
combinați vinul de vită și 4 căței de usturoi și marinați peste noapte (8 ore).într-un cuptor olandez încălziți 2 linguri de ulei de floarea soarelui și amestecați pancetta până când se cripează ușor și se îndepărtează.se adaugă 2 linguri de ulei de masă și se sotează morcovul de ciuperci și țelina cu ienibahar de cuișoare, 4 căței de usturoi și cimbru 5 minute se îndepărtează și se lasă deoparte cu pancetta.scoateți carnea de vită din marinada de vin și puneți marinada de vin deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Subţire-Subţire-
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Combinați făina sare și piper și dragați carnea de vită completely.in cuptorul olandez adaugă 2 linguri de ulei și carne de vită brună (în loturi, dacă este necesar, adăugând mai mult ulei, dacă este necesar).adăugați legume, pancetta la carnea de vită și amestecați un minut.adăugați marinada de vin răzuind toate bucățile din partea de jos a cuptorului olandez.adăugați pasta de roșii, apa, bulionul de vită, frunza de dafin și puneți-l în cuptorul preîncălzit 325 timp de 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se PoateBoia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Se sotează ceapa perlată în unt timp de 3-5 minute și în ultima 1/2 oră se adaugă în Olandeză oven.In o oală separată se fierbe cartofii întregi, 20 de minute se lasă să se răcească și se curăță pielea, se sfărâmă cartoful și se adaugă la cuptorul olandez pentru ultimele 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista