Carne De Vită

Carne De Vită
Cifra de afaceri a cărnii de vită necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 79 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ceapă, buruieni de mărar, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 6%, acest fel de mâncare este improvizabil. Încercați Carne De Vită, Carne De Vită (Empanadas), și Cifre De Afaceri Jamaicane De Carne De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz; scurgeți. Se amestecă smântâna, mărarul, sarea, muștarul, curry și piperul; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Desfaceți foile de patiserie pe o suprafață ușor făinată; tăiat în 3-in. cercuri.
3
Așezați 1-1 / 2 lingurițe de amestec de carne de vită în centrul fiecărui cerc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Periați marginea produselor de patiserie cu apă; pliați cercurile în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Așezați pe foi de copt unse. Cu o furculiță, apăsați marginile pentru a sigila și a introduce găuri în partea de sus.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Coaceți la 400 de minute timp de 10-12 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Serviți cald cu grătar sau sos dulce și acru, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista