Carne De Vită

Carnea de vită este o fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. O porție conține 392 calorii, 53G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $ 4.16 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Mergeți la magazin și ridicați muschi de vită, ulei vegetal, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 116 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Sparanghel învelit cu carne de vită Garlicky – aperitivul Perfect pentru iubitorii de carne de vită, Beef Rouladen (rulouri germane de vită umplute cu murături și slănină), și Sandvișuri italiene de vită cu aragaz lent sau carne de vită Pepperoncini.
Instrucțiuni
Topiți niter kibbeh sau unt într-o cratiță grea la foc mediu, apoi adăugați ceapă, ghimbir, usturoi și berbere. Reduceți focul la mediu-mic și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa este întunecată, roșiatică și aurie, aproximativ 30 de minute. Ceapa ar trebui să fie la un sfârâit scăzut în timpul procesului de gătit. Reglați căldura în consecință.
Se transferă în robotul de bucătărie și se amestecă până când nu este chiar un pur și simplu. Reveniți la cratiță, condimentați după gust cu sare și păstrați la cald.
Condimentați generos carnea de vită pe toate părțile cu sare kosher.
Încălziți uleiul într-o tigaie din fontă sau oțel inoxidabil de 12 inci la foc mare până la fumat ușor.
Adăugați carne de vită într-un singur strat, lăsând mult spațiu deschis în tigaie (rumeniți în loturi dacă nu aveți o tigaie suficient de mare). Gatiti fara sa va miscati pana cand este bine ars pe o parte, aproximativ 3 minute. Răsturnați cuburile de carne cu clești și gătiți pe a doua parte până când sunt bine arse. Continuați să gătiți carne, amestecând și răsturnând ocazional până când se atinge nivelul dorit de coacere. Pentru carne rară, transferați imediat în cratiță. Pentru mediu, gătiți încă una până la două minute înainte de a transfera în cratiță. Pentru bine făcut, gătiți până la încă cinci minute înainte de a transfera în cratiță.
Aruncați carnea de vită cu sos cald, amestecați sucul de lămâie și serviți imediat.