Carne de vită și varză cu aragaz lent

Rețeta de carne de vită și varză cu aragaz lent este gata în aproximativ 10 ore și 50 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. Acest fel principal are 560 calorii, 31g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $3.2 pe portie, această rețetă acoperă 51% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sf. patrick. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați apă, bere nealcoolică, varză cu pene și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Aragaz lent Carne de vită și varză, Aragaz lent Carne de vită și varză, și Aragaz lent Carne de vită și varză.
Instrucțiuni
Pulverizați aragazul lent de 5 până la 6 litri cu spray de gătit. În aragaz, puneți cartofi, morcovi și ceapă. Se acoperă cu carne de vită; se presară cu conținutul pachetului de condimente.
Adăugați bere și suficientă apă pentru a acoperi doar carnea de vită.
Capac; gatiti la foc mic setarea 10-12 ore.
Scoateți carnea de vită din aragaz; așezați pe platoul de servire și acoperiți pentru a se încălzi.
Adăugați pene de varză la legume și bulion în aragaz. Creșteți setarea căldurii la mare. Acoperiți; gătiți cu 30 până la 35 de minute mai mult sau până când varza este crocantă.
Între timp, într-un castron mic, amestecați ingredientele sosului.
Pentru a servi, tăiați carnea de vită peste cereale în felii subțiri. Cu lingura cu fante, scoateți legumele din aragaz. Dacă doriți, degresați grăsimea din sucuri în aragaz.
Serviți legumele cu sucuri și carne de vită cu sos.