Carne de vită și fasole la grătar

Carne de vită și fasole la grătar
Carne de vită la grătar și fasole ar putea fi doar fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă pe care o căutați. Acest fel principal are 419 calorii, 19g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de gust de acasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați ketchup, tăiați fasole verde, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încearcă Fasole La Grătar, Fasole La Grătar, și Fasole La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie, gătiți carnea de vită, ceapa și usturoiul la foc mediu carnea de vită nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se scurge; se pune într-o Prăjitoare mare unsă sau caserolă. Se amestecă sosul de grătar, ketchup-ul, melasa și zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
UmărUmăr
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Adăugați toate fasolea și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
4
Se coace, neacoperit, la 325 CP timp de 30 minute. Acoperiți și coaceți încă 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate43
Revista