Carne de vită la grătar și fasole ar putea fi doar fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă pe care o căutați. Acest fel principal are 419 calorii, 19g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de gust de acasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați ketchup, tăiați fasole verde, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încearcă Fasole La Grătar, Fasole La Grătar, și Fasole La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie, gătiți carnea de vită, ceapa și usturoiul la foc mediu carnea de vită nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se scurge; se pune într-o Prăjitoare mare unsă sau caserolă. Se amestecă sosul de grătar, ketchup-ul, melasa și zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Umăr
4 Căni De Făină De Grâu
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
3
Adăugați toate fasolea și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
4
Se coace, neacoperit, la 325 CP timp de 30 minute. Acoperiți și coaceți încă 30 de minute.