Carne de vită și cârnați cu sos roșu indesat pe pâine prăjită cu brânză

Carne de vită și cârnați cu sos roșu gros pe pâine prăjită cu brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 269 calorii, 14g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 52 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos gros, carne de vită și cârnați, pâine și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până pâine ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Carne de vită și cârnați cu sos roșu indesat pe pâine prăjită cu brânză, Sammy carne de vită și cârnați fleică, și Cârnați și cochilii umplute cu rucola + un sos de roșii gros pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Tăiați carnea răcită în felii de 6 (grosime de 1 inch).
Așezați pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu.
Coaceți timp de 30 de minute.
Scoateți la un suport de sârmă. Creșteți temperatura cuptorului la 40
Tăiați pâinea în diagonală în felii de 6 (grosime de 1 inch).
Așezați pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu.
Se presară uniform cu 1 cană (4 oz.) brânză mozzarella.
Coaceți la 400 timp de 5 până la 7 minute sau până când brânza este topită și bulbucată.
Așezați 1 felie de pâine pe fiecare bucată de pâine prăjită cu brânză. Se acoperă cu cantitatea dorită de sos roșu gros.
Se presară cu pătrunjel și brânză rămasă.