Carne de vită și Broccoli ușor de gătit lent

Slow-Cooker Easy Beef și Broccoli ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 353 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $2.21 pe portie. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână friptură rotundă de vită, bulion de vită condensat, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma semințele de susan, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane De Susan ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Carne de vită și Broccoli ușor de gătit lent, 365 de zile de gătit lent: pentru carne de vită coreeană ușor de gătit lent, și Carne de vită și Broccoli cu aragaz lent.
Instrucțiuni
Se amestecă carnea de vită, ciupercile, ceapa, bulionul, teriyaki baste și glazura, semințele de susan și uleiul de susan în aragazul lent de 3 1/2 până la 4 litri.
Acoperiți și gătiți la foc mic, setând 8 până la 10 ore.
Cu aproximativ 35 de minute înainte de servire, gătiți orezul în 1 1/3 căni de apă conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Între timp, amestecați 2 linguri de apă și amidonul de porumb într-un castron mic. Se amestecă amestecul de amidon de porumb și broccoli în amestecul de carne de vită. Acoperiți și gătiți la foc mic 30 de minute sau până când broccoli este crocant-fraged.