Carne de vită și bere neagră Chili

Carnea de vită și berea neagră Chili ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 843 calorii, 49G de proteine, și 54g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $3.5 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, roșii, brânză Cheddar grosieră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma berea întunecată, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Bere Cu Nuci ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este minunat. Încercați Cina în seara asta: carne de vită și bere neagră Chili, Fripturi de muschi de vita tocata cu reducere de bere neagra si branza albastra, și Carne de vită și bere Chili pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Prăjiți chimenul și coriandrul în tigaie la foc mediu până se întunecă și începe să fumeze, aproximativ 4 minute. Mișto.
Saut carne de vită în oală mare grea la foc mediu-mare până când nu mai este roz, despărțindu-se cu lingura, aproximativ 8 minute.
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapă, toți ardeii grași și jalapeincroos. Saut până când legumele încep să se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Adăugați amestecul în oală cu carne.
Se amestecă în condimente prăjite, pudră de chili și ardei iute chipotle.
Adăugați roșii zdrobite, fasole și bere. Aduceți chili la fiert, amestecând ocazional. Reduceți căldura și fierbeți 20 de minute, amestecând des. Se condimentează cu sare și piper. Face înainte poate fi făcut înainte. Se răcește ușor. Refrigerați neacoperit până la rece, apoi acoperiți și păstrați la frigider până la 2 zile (sau congelați până la 1 lună). Reîncălziți la foc mediu-mic.
Se servește cu smântână, ceapă verde și brânză.