Carne de vită și bere neagră Chili

Carne de vită și bere neagră Chili
Carnea de vită și berea neagră Chili ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 843 calorii, 49G de proteine, și 54g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $3.5 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, roșii, brânză Cheddar grosieră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma berea întunecată, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Bere Cu Nuci ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este minunat. Încercați Cina în seara asta: carne de vită și bere neagră Chili, Fripturi de muschi de vita tocata cu reducere de bere neagra si branza albastra, și Carne de vită și bere Chili pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Prăjiți chimenul și coriandrul în tigaie la foc mediu până se întunecă și începe să fumeze, aproximativ 4 minute. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoriandruCoriandru
ChimenChimen
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Saut carne de vită în oală mare grea la foc mediu-mare până când nu mai este roz, despărțindu-se cu lingura, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați ceapă, toți ardeii grași și jalapeincroos. Saut până când legumele încep să se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
LegumeLegume
CeapăCeapă
5
Adăugați amestecul în oală cu carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Se amestecă în condimente prăjite, pudră de chili și ardei iute chipotle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Praf De ChiliPraf De Chili
CondimenteCondimente
7
Adăugați roșii zdrobite, fasole și bere. Aduceți chili la fiert, amestecând ocazional. Reduceți căldura și fierbeți 20 de minute, amestecând des. Se condimentează cu sare și piper. Face înainte poate fi făcut înainte. Se răcește ușor. Refrigerați neacoperit până la rece, apoi acoperiți și păstrați la frigider până la 2 zile (sau congelați până la 1 lună). Reîncălziți la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii ZdrobiteRoșii Zdrobite
Sare și PiperSare și Piper
FasoleFasole
Ardei IuteArdei Iute
BereBere
8
Puneți chili în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
9
Se servește cu smântână, ceapă verde și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
SmântânăSmântână
BrânzăBrânză
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate52
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista