Carne de vită și ardei în sos Hoisin este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 317 calorii, 22g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $2.76 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sosul hoisin, bulionul de vită, fripturile de mușchi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Carne de vită și sparanghel Se amestecă cu sos Hoisin de casă {cămară din belșug}, Ardei Poblano umpluți cu brânză de vită cu sos de Chili de roșii ușor prăjite, și Garlicky Hoisin Beef.