Carne de vânat aburită și budincă de Port
Dacă doriți să adăugați mai multe fără lactate rețete pentru cutia de rețete, carne de vânat aburită și budincă de Port ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 1218 calorii, 71G de proteine, și 63G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 4,33 USD pe porție. 167 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită vin, tocană de vânat - am folosit umăr, puțin ulei și port. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, ceea ce este excelent. Rețete similare sunt Friptură de vânat cu sos de Port, Budincă de orez cu Port și sos de prune uscate, și Budincă De Coadă De Vânat Și Ciuperci De Castan.
Instrucțiuni
Mai întâi, faceți patiseria.
Puneți făina auto-crescătoare și 1 linguriță de sare într-un castron mare și amestecați sueta.
Adăugați 250 ml apă rece, puțin câte puțin, aducând treptat aluatul împreună. Este posibil să nu aveți nevoie de toată apa. Lăsați să se odihnească timp de aproximativ 10 minute.
Pentru a face umplutura, topiți jumătate din picurare într-o tigaie mare la foc mare. Prăjiți carnea de vânat și carnea de porc în loturi până se rumenesc bine.
Scoateți carnea într-un castron mare, apoi adăugați restul de picurare în tigaie la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți ușor timp de 5 minute până începe să se înmoaie.
Întoarceți carnea în tigaie și amestecați, apoi adăugați făina și amestecați bine.
Adăugați cimbru, dafin, ketchup, port, vin și stoc, aduceți la foc mic și condimentați. Se amestecă amestecul într-un castron mare. Se lasă să se răcească, apoi se răcește. Se poate face cu 2 zile în avans.
Când sunteți gata să faceți budinca, ungeți un lighean de budincă de 1 litru cu puțin ulei sau untură.
Întindeți două treimi din patiserie într-un cerc mare și folosiți-o pentru a alinia ligheanul. Lăsați patiseria să se suprapună peste margini.
Adăugați umplutura, apăsând-o bine.
Întindeți patiseria rămasă într-un cerc pentru a face capacul. Folosind puțină apă rece, umeziți marginile patiseriei de căptușeală, puneți capacul deasupra și sertizați bine marginile, apăsând pentru a sigila. Tăiați excesul de patiserie.
Pentru a acoperi budinca, așezați o foaie de folie deasupra unei foi de pergament antiaderent. Îndoiți o încrețire în foi (acest lucru va permite extinderea camerei de budincă) și puneți-le peste lighean. Legați foile cu sfoară, fixându-le bine și tăiați orice exces de hârtie și folie.
Pentru a găti budinca, așezați un tăietor de patiserie sau un inel metalic în baza unei tigaie mari (sau folosiți o farfurie sau farfurie răsturnată).
Puneți bazinul de budincă pe el și adăugați apă în tigaie, astfel încât să ajungă aproximativ la jumătatea bazinului. Aduceți tigaia la foc mic, apoi reduceți focul și adăugați capacul. Verificați după 10 minute că tigaia încă fierbe ușor, nu lăsați-o să fiarbă prea energic. Când sunteți sigur că tigaia este setată la temperatura potrivită, gătiți budinca timp de 3-4 ore. Completați tigaia cu apă clocotită la intervale regulate.
Odată ce budinca este gătită, scoateți-o din tigaie și scoateți folia și hârtia. Inversați o farfurie pe budincă, apoi întoarceți farfuria și budinca. Scoateți ușor bazinul.
Serviți budinca imediat cu legumele preferate de iarnă.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru budincă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.