Carne De Pui Salpic
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 137 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 65 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare, roșii, coriandru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salpicon, Salpic 0, și Salpicon.
Instrucțiuni
Adăugați apă într-o tigaie mare, umplând la o adâncime de 1 inch și aduceți la fierbere.
Adăugați pui și fierbeți 8 minute sau până când ați terminat. Se răcește și se taie în benzi subțiri.
Combinați puiul, roșiile, ceapa, coriandrul și jalapeo într-un castron mare.
Combinați oțetul, sarea, uleiul și piperul negru.
Adăugați amestec de oțet în amestecul de pui; aruncați ușor pentru a acoperi.
Adăugați avocado chiar înainte de servire; aruncați ușor pentru a acoperi.
Serviți amestecul de pui peste frunzele de salată.