Carne de porc prăjită lent cu sos Curry de nucă de cocos, tortilla de porumb, Salsa de roșii proaspete peste orez Basmati

Carne de porc prăjită lent cu sos Curry de nucă de cocos, tortilla de porumb, Salsa de roșii proaspete peste orez Basmati
Carne de porc prăjită lent cu sos de Curry de nucă de cocos, tortilla de porumb, Salsan de roșii proaspete peste orez Basmati este un fără gluten felul principal. O porție conține 1124 calorii, 29G de proteine, și 77g de grăsime. Pentru $ 4.82 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți orez basmati, fasole fermentată, coriandru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 11 ore și 45 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Carne de porc prăjită lent cu sos Curry de nucă de cocos, tortilla de porumb, Salsan de roșii proaspete peste orez Basmati, Curry de nucă de cocos de mere pe orez Basmati, și Nucă de cocos-Curry somon și orez Basmati.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru carnea de porc: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. frecați condimentele în carnea de porc și prăjiți aproximativ 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Lasă să se răcească. Trageți și aruncați orice grăsime.
4
Puneți bucățile de porc într-o oală mare și adăugați laptele de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
1
Sotează pasta de curry, ghimbirul, usturoiul și fasolea neagră în ulei de susan până la parfum, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)
Pastă De CurryPastă De Curry
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
2
Adăugați acest amestec în oală cu laptele de porc și nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați frunzele de tei. Braise la foc mic timp de 1 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De TeiFrunze De Tei
4
Pentru orez: amestecați cilantro, jalapeno, usturoi și 1 cană de apă. Puneți acest amestec într-o oală pe aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați orezul basmati.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez BasmatiOrez Basmati
6
Adăugați 2 1/2 căni de apă. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe, acoperit, până când orezul absoarbe lichidul, 20 până la 25 de minute. Când ați terminat, adăugați untul și sarea și piperul, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
7
Pentru salsa: prăjiți ardeii jalapeno și poblano, coajați și îndepărtați semințele. Prăjiți semințele de chimen și apoi macinați. Tăiați roșiile și ceapa roșie și amestecați împreună într-un bol cu celelalte ingrediente de salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Dientes De AjoDientes De Ajo
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Încălziți tortilele de porumb pe o tavă. Se călește orezul, se pune carnea de porc cu sos deasupra și se termină cu salsa și tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De PorumbTortilla De Porumb
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Dientes De AjoDientes De Ajo
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca înregistrări pe teren Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc
Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc
Arome de coajă de stridii, mere Granny smith, mușețel și narcisă.
DificultateExpert
Gata În11 hrs, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate43
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista