Carne de porc pentru Tamales
Carnea de porc pentru Tamale ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 40 de calorii. Această rețetă servește 16 și costă 20 de cenți pe porție. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați sare, ceapă, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tamale De Porc, Brânză cu tamales Chile prăjite: Tamales de Queso con Rajas, și Tamale De Porc Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din Fundul de porc.
Se taie în bucăți și se pune într-o cratiță mare.
Adăugați apă, ceapă, usturoi, frunze de dafin, sare, boabe de piper și ardei iute. Aduceți la fierbere; spumă degresată de la suprafață. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 1 oră.
Se scurge bulionul, se lasă carnea să se răcească și se toacă cu o furculiță. Se dă la frigider peste noapte, dacă se dorește.