Carnea de porc la grătar cu gust de piersici Curry este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 5,58 USD pe porție. O porție conține 850 calorii, 127g de proteine, și 27G de grăsime. 11 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, sare kosher, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Încercați Carne de porc la grătar cu gust de piersici Curry, Cotlete de porc la grătar cu roșii Peach Relish, și Gust de piersică și ceapă roșie cu cotlet de porc la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați un X superficial în partea de jos a fiecărei piersici și roșii cu un cuțit ascuțit și blanch în 2 loturi într-o cratiță de 4 litri de apă clocotită 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Transferați piersicile și roșiile cu o lingură cu fante într-un castron cu gheață și apă rece și lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca. Cojiți piersicile și roșiile, apoi înjumătățiți piersicile pe lungime și gropiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Tăiați piersicile în bucăți de 1 inch. Tăiați gros roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
4
Gatiti ceapa, ghimbirul si sarea in ulei intr-o cratita grea de 3 litri la foc moderat, amestecand ocazional, pana se inmoaie, 3 pana la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Adăugați pudra de curry și gătiți, amestecând continuu, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
6
Adăugați piersici și roșii cu orice sucuri, zahăr și suc de lămâie și fierbeți, neacoperit, amestecând ocazional, până când amestecul este gros și piersicile sunt fragede, dar își păstrează forma, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Suc De Lămâie, Opțional
7
Se transferă într-un castron și se răcește, neacoperit, apoi se răcește, acoperit, cel puțin 8 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Combinați scallions, cimbru, sare, ienibahar, piper, suc de lămâie, melasă și sos fierbinte într-un blender și amestecați până se omogenizează. Puneți carnea de porc într-un vas nereactiv și frecați peste tot cu marinată. Marinat, acoperit și răcit, întorcându-se ocazional, 8 ore. Aduceți la temperatura camerei înainte de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4 Căni De Făină De Grâu
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Pregătiți grătarul pentru gătit pe cărbune mediu-fierbinte (căldură moderată pentru gaz); vezi "procedura de grătar" de mai jos.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Aruncați orice marinată rămasă în vas, apoi periați ușor carnea de porc cu ulei și grătiți pe un grătar ușor uns, rotind ocazional și ungând frecvent cu ulei, până când termometrul introdus în diagonală în centrul cărnii înregistrează 145 de minute, 15 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De Legume
3
Transferați carnea de porc pe o tăietură și lăsați să stea 15 minute. (Temperatura internă va crește la aproximativ 155 F.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
4
Serviți carnea de porc cu gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Procedura De Grătar
1
Fierbinte: când puteți ține mâna acolo timp de 1 până la 2 secunde
2
Mediu-fierbinte: 3 până la 4 secunde
3
Scăzut: 5 până la 6 secunde
4
Dacă utilizați un grătar cu gaz, preîncălziți arzătoarele la înălțime, acoperite, 10 minute, apoi, dacă este necesar, reduceți la căldură specificat în rețetă.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
* Disponibil la majoritatea supermarketurilor și kitchenmarket.com.
1
* Dacă nu puteți face grătar în aer liber, carnea de porc poate fi gătită într-o tigaie fierbinte, ușor unsă, bine condimentată, cu grătar mare, până când termometrul introdus în diagonală în centrul cărnii înregistrează 145, 15 până la 25 de minute. * Savurarea poate fi făcută cu 1 săptămână înainte și răcită, acoperită. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ