Carne De Porc Grecească La Grătar
Rețeta de carne de porc grecească la grătar este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 311 calorii, 26g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $1.8 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână sos de vinaigretă grecească, pătrunjel, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este uimitor. Încercați Frigarui De Pui Grecesc La Gratar, Carne De Porc La Grătar, și Frigărui De Porc Teriyaki La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Se amestecă pansamentul și pătrunjelul într-un castron mare; se amestecă carnea de porc, ceapa și ardeiul gras. Filetați carnea de porc, ceapa și ardeiul gras alternativ pe fiecare dintre cele patru frigarui metalice de 15 inci, lăsând spațiu de 1/4 inci între fiecare bucată. Rezervați pansamentul rămas în castron.
Acoperiți și grătați kabobs la 4 până la 6 inci de la foc mediu 10 până la 15 minute, întorcând kabobs de 2 sau 3 ori și perindând cu pansament în ultimele 5 minute de grătar, până când carnea de porc nu mai este roz în centru. Aruncați orice pansament rămas.