Carne de porc fierbinte și acru cu varză

Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Carnea de porc fierbinte și acră cu varză ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 273 calorii. Pentru $ 1.57 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de zahăr, căței de usturoi, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei de arahide ar putea urma acest curs principal cu Biscuiți Cu Caramele De Arahide Sărate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne de porc fierbinte și acru cu varză, Supă caldă și acră, și Filet de porc cu varză dulce și acră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați carnea de porc, 1 linguriță de amidon de porumb, piper alb și 1/4 linguriță de sare într-un bol mediu; deoparte.
Combinați restul de 2 lingurițe de amidon de porumb și 1 lingură de apă într-un castron mic; deoparte.
Combinați ketchupul și următoarele 3 ingrediente (prin sos de soia) într-un castron mic; deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați amestecul de porc și usturoiul; sotati 2 minute.
Scoateți carnea de porc din tigaie; deoparte.
Adăugați varză; sotati 2 minute.
Adăugați amestecul de ketchup; sotati 2 minute. Se amestecă carnea de porc; sotati 1 minut. Se amestecă amestecul de amidon de porumb; gatiti 30 de secunde sau pana se ingroasa.
Se ia de pe foc; se amestecă ceapa.