Carnea de porc fiartă cu sos Mojo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 6,62 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 84G de proteine, 55g de grăsime, și un total de 865 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, usturoi, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Muschi de porc la gratar cu cartofi Ridati, Mojo Verde si Mojo Pic 8, Sandvișuri de porc prăjite cubaneze cu sos Mojo, și Mojo pic sos roșu picant pentru cartofi Mojo.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați carnea de porc, bulionul, jumătate de usturoi, frunzele de dafin, sarea și piperul într-o oală mare rezistentă la cuptor. Acoperiți bine; coaceți până când carnea de porc este foarte fragedă, aproximativ 1 oră și 30 de minute. Folosind lingura cu fante, transferați carnea de porc în castron. Se fierbe lichidul în oală până se reduce la 1 1/2 cană, aproximativ 30 de minute. Întoarceți carnea de porc în oală; se fierbe până se încălzește, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Usturoi
Piper
Bulion
Carne De Porc
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Cuptor
Bol
Grăsime De Porc înapoi
3
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Se adauga ceapa si usturoiul ramas; saut pana cand ceapa devine frageda si se rumeneste, aproximativ 12 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Usturoi
Ceapă
5
Transferați carnea de porc în farfurii; puneți câteva sucuri de tigaie peste. Se acoperă cu amestec de ceapă saut.