Carne De Porc Dulce-Acrișoară Picantă
Carnea de porc dulce-acră picantă este o fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 374 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 1,5 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, filet de porc, bucăți de ananas și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma bucățile de ananas, puteți urma acest fel principal cu Parfaits De Granola Cu Fructe De Casă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Carne De Porc Dulce Și Acru Picant, Supă picantă fierbinte și acră cu carne de porc, și Pui picant dulce-acrișor la grătar.
Instrucțiuni
Scurgeți ananasul, rezervând sucul într-o cană de măsurare de 1 cană; pune ananasul deoparte.
Adăugați suficientă apă în sucul de ananas pentru a măsura 1/2 cană. Într-un castron mic; combinați amidonul de porumb, sosul de soia, zahărul brun, fulgii de piper și amestecul de suc rezervat până se omogenizează. Pune deoparte.
Într-o tigaie antiaderentă sau wok, amestecați carnea de porc în ulei fierbinte până când carnea nu mai este roz.
Îndepărtați și păstrați cald. În aceeași tigaie, amestecați ardeii timp de 3-4 minute sau până când sunt fragede.
Puneți carnea în tigaie; adăugați ananas rezervat. Se amestecă amestecul de suc de ananas; se adaugă în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Serviți cu orez, dacă doriți.