Carne de porc cu sos de lămâie
Carnea de porc cu sos de lămâie-Caper ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 298 calorii, 29G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper, făină, albuș de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma albușul de ou, puteți urma acest fel principal cu Tort alb-negru ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Milanez de porc cu Caper și sos de lămâie, Medalioane de filet de porc într-un sos de lămâie, și Milanez de porc cu Caper cremos și sos de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați făina și sarea într-un vas puțin adânc.
Așezați pesmetul, brânza și piperul într-un vas puțin adânc; așezați albușul de ou într-un alt vas puțin adânc. Dragă carne de porc în amestec de făină, înmoaie în albuș de ou și dragă în amestec de pesmet. Înveliți carnea de porc cu spray de gătit.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați carne de porc în tigaie; gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Adăugați bulionul și ingredientele rămase în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Gatiti 2 minute sau pana se reduce la 1/4 cana (aproximativ 2 minute).
Se servește cu carne de porc.