Carne de porc cu ceapă dulce Marmellata

Carnea de porc cu ceapă dulce Marmellata ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 361 calorii, 22g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. 114 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, usturoi, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 73%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Carne de porc cu ceapă dulce Marmellata, Cotlet De Porc Cu Ceapă Dulce Și Cireșe, și Carne de porc cu sos de ceapă dulce și acru.
Instrucțiuni
Pentru ceapa marmellata, puneți o oală mare și grea la foc mediu-mare.
Adăugați uleiul de măsline și ceapa. Se amestecă pentru a combina și a găti până începe să sfârâie, aproximativ 2 minute.
Adăugați ingredientele rămase. Reduceți căldura la minim. Acoperiți oala și gătiți la foc mic timp de 2 ore, amestecând la fiecare 30 de minute pentru a răzui orice bucăți maro. Ceapa trebuie să aibă o consistență moale, asemănătoare gemului și o culoare profundă de mahon.
Între timp, pentru Cotletele de porc, combinați rozmarinul, cimbrul, usturoiul, sarea și piperul într-un castron mic. Folosind degetele, lucrați toate ingredientele împreună până când sunt bine combinate. Frecați amestecul de plante peste Cotletele de porc. Acoperiți cu folie de plastic și rezervați la frigider.
Cu aproximativ 20 de minute înainte ca ceapa să fie terminată, scoateți Cotletele de porc din frigider.
Puneți o tigaie la grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune. Grătiți Cotletele de porc la mediu, aproximativ 7 minute pe o parte, în funcție de grosime. Pentru a servi, puneți ceapa marmellata peste Cotletele de porc.
Se presară cu pătrunjelul tocat.