Carne de porc cu cartofi dulci umpluți

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc cu cartofi dulci umpluți. O porție conține 261 calorii, 26g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ceapă, țelină, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi Dulci Umpluți Cu Carne De Porc, Cartofi Dulci Umpluți Cu Carne De Porc Încărcată, și Cartofi Dulci Umpluți Cu Carne De Porc Picantă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.străpungeți cartofii dulci cu furculița pentru a permite aburului să scape.
Coaceți 55 până la 60 de minute sau până se înmoaie. Se răcește 10 minute.
Între timp, îndepărtați grăsimea din Cotletele de porc.
Așezați carnea de porc într-o tigaie dreptunghiulară unsă, de 13x9x2 inci.
Se amestecă sare, boia de ardei, praf de usturoi și piper; presărați jumătate din amestecul de sare peste carnea de porc. Întoarceți carnea de porc; se presară cu amestecul de sare rămas.
Se toarnă 1/2 cană suc de portocale în tigaie; pus deoparte.
Tăiați fiecare cartof dulce pe lungime în jumătate. Scoateți pulpa, lăsând coaja de 1/4 inch. Puneți pulpa până nu rămân bulgări. Bateți în 2 linguri suc de portocale până când este ușor și pufos. Se amestecă mărul, ceapa și țelina. Umpleți cojile cu amestec de pulpă.
Mutați carnea de porc la un capăt al tigaiei; așezați cartofii dulci în celălalt capăt al tigaiei.
Coaceți descoperit aproximativ 35 de minute sau până când cartofii dulci sunt fierbinți și carnea de porc este ușor roz în centru.