Carne de porc în sos de Curry Penang

Carne de porc în sos de Curry Penang
Carne de porc în sos de Curry Penang ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 420 calorii, 17g de proteine, și 37g de grăsime. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți umăr de porc, sos de pește, pastă de curry penang și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest sos. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Penang Curry Mee, Pastă De Curry Penang, și Supă de Curry Penang cu aragaz lent cu pui și Kale.

Instrucțiuni

1
Pentru a forma sosul: deschideți cutia de lapte de cocos și îndepărtați stratul superior de smântână groasă, în valoare de aproximativ 4 linguri. Se amestecă laptele rămas pentru a reincorpora crema de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
2
Se toarnă uleiul într-o tigaie mare, antiaderentă, cu capac și se pune la foc mediu. Când uleiul este fierbinte, dar nu fumează, adăugați crema de nucă de cocos și pasta de curry. Se amestecă pasta până se rumeneste ușor și uleiul s-a separat de nuca de cocos din cremă. Tocmai ai spart nuca de cocos. Acum, adăugați 6 frunze de tei și amestecați de câteva ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
Pastă De CurryPastă De Curry
Frunze De TeiFrunze De Tei
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați restul condimentelor: laptele de cocos, aproximativ 1/2 cană de apă pentru a subția amestecul, sosul de pește și apoi zahărul. Puteți adăuga mai multă sau mai puțină apă, în funcție de preferința dvs. pentru consistență. Se amestecă și se aduce la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Sos De PeșteSos De Pește
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
4
Adăugați cuburile de carne de porc și fierbeți ușor timp de 40 până la 50 de minute, până când carnea de porc este fragedă și sosul s-a redus cu două treimi până la jumătate din volumul inițial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Se ornează cu restul frunzelor de tei kaffir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tei KaffirFrunze De Tei Kaffir
6
Serviți imediat cu orez. Resturile se reîncălzesc bine, se fierb ușor câteva minute pentru a reîncălzi carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este eseul Chenin Blanc Blend. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Eseu Chenin Blanc Blend
Eseu Chenin Blanc Blend
Vechea viță de vie Chenin blanc a fost folosită ca ancoră a acestui vin și îi conferă fructuozitatea intensă și aciditatea răcoritoare. Viognierul adaugă note florale și picante și o bogăție moale și atrăgătoare Palatului. Perfect cu fructe de mare la grătar și pui.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista