Gambele de porc fierte cu găluște de ciuperci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 4 porții cu 1068 calorii, 109G de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $ 6.14 pe portie, această rețetă acoperă 55% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de sare, boia de ardei, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Rețete similare includ Carne De Porc Înăbușită, Carne De Porc Înăbușită, și Carne De Porc Crocantă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-un vas de copt superficial de 9 x 9 inci, adăugați făina, sarea, piperul și ardeiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Se amestecă bine. Dragați fiecare coadă de porc în făină până când este acoperită uniform. Scuturați excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coadă De Porc
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Zahăr Roșu Grosier
4
Într-un vas mare de caserolă grea sau cuptor olandez la foc mediu-mare, adăugați uleiul de struguri. Căutați gambele pe toate părțile până se rumenesc uniform, aproximativ 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
5
Scoateți gambele arse pe un platou.
6
Adăugați ceapa, țelina, morcovii, usturoiul, rozmarinul și cimbrul în cuptorul olandez. Gatiti amestecand frecvent pana cand legumele se inmoaie, aproximativ 3 pana la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
7
Adăugați sherry și lăsați vinul să se reducă la jumătate. Se amestecă bulionul de pui și bulionul de vită. Se aduce la fierbere și se adaugă gambele înapoi la tigaie. Acoperiți și puneți-l în cuptor. Braise până când carnea este furculiță licitație și trăgând departe de oase, aproximativ 2 până la 2 1/2 ore. Opriți cuptorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Carne De Vită
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Scoateți gambele din oală și aranjați pe o tavă de sfert de foaie, acoperiți cu folie și păstrați cald în cuptor. Îndepărtați orice exces de grăsime și strecurați lichidul într-un vas mare de amestecare, aruncând solidele.
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Puneți lichidul strecurat înapoi în oala de braising și aduceți la foc mic la foc mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Cerneti faina, sarea, praful de usturoi si piperul intr-un bol de amestecare de dimensiuni medii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
11
Combinați untul în făină cu mâinile până când este bine încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
12
Adăugați arpagicul și supa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
13
Se amestecă bine cu mâinile pentru a forma un aluat moale de găluște. Aruncați aluatul de găluște de linguri în lichidul strecurat cu încă 1 cană de bulion de pui. Gatiti galustele timp de 8 pana la 10 minute. Aranjați coapsele de porc pe un platou și puneți sosul și găluștele deasupra.