Caramel Apple Blondie Plăcintă
Caramel Apple Blondie Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $2.23 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 790 calorii, 8g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Halloween eveniment. Cap la magazin și ridica unt, făină, piecrusts, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Caramel Apple Blondie Plăcintă, Dovleac Caramel Blondie Baruri, și Lancaster Moale Creme Caramel Blondie Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cojiți merele și tăiați-le în pene groase de 1/4 inch. Aruncați cu 2 linguri. făină și 1/2 cană zahăr brun într-un castron mare. Topiți 1/4 cană de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați amestecul de mere și fierbeți 15 minute sau până când merele sunt fragede și lichidul este îngroșat.
Se ia de pe foc; se răcește complet (aproximativ 30 de minute).
Între timp, preîncălziți cuptorul la 35
Topiți restul de 3/4 cană de unt. Se amestecă împreună 1 1/2 căni de făină și următoarele 2 ingrediente într-un castron mare.
Adăugați ouăle, bourbonul, 3/4 cană de unt topit și restul de 1 1/2 cană de zahăr brun, amestecând până se omogenizează. Se amestecă nucile pecan.
Montați piecrust într-o tigaie din fontă de 10 inci, apăsând ușor piecrust până la părțile laterale ale tigaiei. Puneți două treimi din amestecul de mere peste fundul piecrust, răspândind și apăsând ușor feliile de mere într-un strat uniform folosind partea din spate a unei linguri. Puneți aluatul peste amestecul de mere; se acoperă cu amestecul de mere rămas.
Așezați plăcinta pe raftul inferior al cuptorului și coaceți la 350 timp de 1 oră și 10 minute până la 1 oră și 20 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese cu câteva firimituri umede.
Scoateți din cuptor; răciți plăcinta complet pe un suport de sârmă.
Plăcintă răcită cu 1/3 cană de sos de Caramel de cidru de mere.
Se servește cu sosul rămas.