Nevoie de un desert fără gluten? Cappuccino Panna Cotta cu sos de ciocolată ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 95g de grăsime, și un total de 1189 calorii. Pentru $ 2.85 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, sirop de porumb, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Ghostly Panna Cottas cu sos îngrozitor(Panna Cotta cu sos de afine-portocale), Panna Cotta de migdale de ciocolată cu sos de cireșe, și Panna Cotta de ciocolată cu sos de rodie de vin Port pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
PENTRU PANNA COTTA
2
Într-un castron mic cu apă rece, scufundați foile de gelatină pentru a se înmuia. Vor trece de la rigid la moale, cam ca textura unei lentile de contact uriașe. Simțiți-vă unul-este atât de cool!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foaie Gelatină
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Într-o cratiță mică, combinați smântâna, zahărul și pudra de espresso. Împărțiți fasolea de vanilie pe lungime pe o parte, deschideți-o și răzuiți semințele cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso Instant
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Adăugați semințele și corpul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Bateți pentru a combina totul.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Aduceți amestecul de cremă la fierbere și apoi opriți imediat focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
7
Scoateți foile de gelatină înmuiate din apă și stoarceți excesul de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foaie Gelatină
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
8
Adăugați foile de gelatină în tigaie și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foaie Gelatină
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, Decojiți
9
Puneți imediat amestecul de cremă în patru ramekine de 6 uncii și dați-l la frigider timp de 2 până la 3 ore sau
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Polonic
10
peste noapte.
11
PENTRU SOSUL DE CIOCOLATĂ
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite
12
Umpleți o cratiță mică cu 1 inch de apă și aduceți-o la fierbere (BTB).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
13
Într-un castron mediu rezistent la căldură, combinați chipsurile de ciocolată, smântâna grea, untul și siropul de porumb. așezați vasul deasupra tăvii cu apă (aceasta este o configurație cu cazan dublu). Reduceți căldura la foc mic. Se amestecă până când ciocolata s-a topit și toate ingredientele sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
14
Scoateți și utilizați imediat sau depozitați într-un loc cald până când este gata de utilizare.
15
PENTRU A DESFACE PANNA COTTA
16
Umpleți o cratiță mică cu 1 inch de apă și aduceți la fierbere, apoi opriți focul. Rulați un cuțit de decojit în jurul marginii exterioare a panna cotta pentru a-l slăbi. Setați fiecare ramekin în cratiță timp de 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
1 Rulou Galben Cu Fructe
17
Așezați o mică farfurie de servire deasupra fiecărui ramekin și răsturnați-o pentru a desface panna cotta. Dacă nu se eliberează, puneți ramekinul în apă încă câteva secunde și încercați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
18
Pentru a servi, puneți câteva linguri de sos de ciocolată în jurul panna cotta și presărați cu câteva fasole espresso acoperite cu ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite
Fasole Espresso
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)