Capon prăjit cu Chile-freca Cilantro și morcovi prăjiți

Capon prăjit cu Chile-Cilantro freca și morcovi prăjiți este un fără gluten și דל פחמימות, felul principal. Pentru $3.63 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 77g de proteine, 75g de grăsime, și un total de 1068 calorii. Această rețetă servește 6. Un amestec de morcovi, chimen măcinat, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Capon prăjit cu lămâie și cimbru, Morcovi prăjiți cu ardei iute cu coriandru, și Porumb Prăjit Cu Queso, Coriandru Și Chile.
Instrucțiuni
Clătiți capon și îndepărtați orice exces de grăsime din cavitate folosind foarfece de bucătărie. Pat capon se usucă și se condimentează cu sare în interior și în exterior.
Lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
În timp ce caponul stă în picioare, zdrobiți usturoiul într-o pastă cu sare folosind un mortar și un pistil.
Adăugați din nou coriandru, pudră de chile, chimen și unt și piure într-o pastă.
Aranjați caponul, pieptul în sus, cu gâtul spre dvs. și lucrați ușor degetele între piele și carnea sânului, mergând până la coapse. Frecați o treime din amestecul de unt sub pielea pieptului și a coapselor. Frecați o altă treime din amestecul de unt în cavitatea păsării, apoi legați picioarele împreună cu șirul de bucătărie.
Puneți capon într-o tigaie prăjită cu unt. Împrăștiați morcovii în jurul păsării și condimentați cu sare și piper.
Se toarnă apă peste morcovi. Prăjiți în mijlocul cuptorului 45 de minute.
Scoateți tigaia din cuptor și periați partea superioară și părțile laterale ale păsării cu amestecul de unt rămas. Prăjiți, bateți capon și morcovi cu sucuri de tigaie la fiecare 20 de minute (Capon de cort cu folie dacă devine prea maroniu), până când un termometru introdus 2 inci în partea cărnoasă a coapsei înregistrează 170 F, aproximativ 2 ore mai mult.
Transferați morcovii cu câteva sucuri de tigaie într-un vas de servire încălzit și păstrați-l cald, acoperit.
Lăsați caponul să stea cu 20 de minute înainte de a sculpta.