Capere și halibut

Capere și halibut
Rețeta de Capere și Halibut poate fi preparată în aproximativ 25 de minute . Această rețetă conține 2 porții, cu 526 de calorii , 43 g de proteine și 33 g de grăsimi fiecare. Pentru 9,19 USD per porție , această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este oferită de Allrecipes. 245 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, capere, sare și piper și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. Merge bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, primară, pescatariană și דל פחמימות,ă . Cu un scor spoonacular de 79% , acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Friptură cu lămâie și capere , Spaghete cu pui cu capere prăjite și Halibut cu nucă de cocos și curry verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Prăjiți fripturile de halibut pe toate părțile până se rumenesc frumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De HalibutFripturi De Halibut
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Scoateți din tigaie și puneți deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Toarnă vinul în tigaie și folosește o spatulă pentru a răzui orice bucăți rumenite de pe fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Lăsați vinul să se reducă aproape complet, apoi adăugați usturoiul, untul și caperele. Condimentați cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Lăsați sosul să fiarbă la foc mic un minut pentru a se întrepătrunde aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
6
Puneți fripturile înapoi în tigaie și acoperiți-le cu sos. Gătiți până când peștele se desface ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Serviți peștele imediat, turnând peste el sosul din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate16
Revista