Cannellini cu roșii și salvie

Cannellini cu roșii și salvie
Nevoie de o garnitură fără gluten, integrală 30 și vegană? Cannellini cu roșii și salvie ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 67 calorii. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, usturoi, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cannellini cu roșii și salvie, Fasole Cannellini Cu Usturoi Și Salvie, și Fasole Cannellini, Roșii Și Hummus pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În tigaie de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2
Adăugați usturoiul; gatiti 1-2 minute, amestecand continuu, pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
3
Se amestecă roșiile, fasolea și salvia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roșii Medii4 Roșii Roșii Medii
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
4
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți neacoperit 5 până la 7 minute sau până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat. Se amestecă sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista