Cannellini Bean Dip

Cannellini Bean Dip
Cannellini Bean Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă 42 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 244 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, sare kosher, oțet de vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Cannellini Bean Dip, Cannellini Fasole Chili, și Baie de fasole cu spanac și Cannellini pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați fasole, oțet, Worcestershire, usturoi, sare și piper în vasul unui robot de bucătărie. Cu motorul pornit, adăugați ulei într-un flux subțire până când se încorporează complet și amestecul este neted, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
OțetOțet
UsturoiUsturoi
PiperPiper
FasoleFasole
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
2
Adăugați arpagic și pulsați de 5 ori pentru a încorpora uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic
3
Se servește cu biscuiți de grâu, ridichi sau bețișoare de castraveți și morcovi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bastoane De MorcovBastoane De Morcov
Pentru LegarePentru Legare
CastraveteCastravete
RidicheRidiche
GrâuGrâu
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții8
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista