Fluturașul copt cu mărar și cremă de Caper este un fără gluten, primar și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 3. Pentru $ 3.23 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 286 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare și piper măcinat, smântână, mărar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 49%. Încercați Cambulă coaptă cu mărar și cremă de Caper, Cambulă la cuptor cu unt de caper, și Cremă De Mărar-Caper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu și înveliți cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Foaie De Copt
Cuptor
2
Aranjați fileurile de cambulă pe foaia de copt pregătită și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Cambulă
Sare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute și presărați uniform cu mărar. Continuați să coaceți până când fulgii de pește ușor cu o furculiță, încă aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mărar
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Amestecați smântâna, caperele și coaja de lămâie într-un bol; condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lămâie
Smântână
Capere
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Serviți peștele cu pene de lămâie și sos de caper de smântână.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.