Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Caja China-prăjită. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 116g de grăsime, și un total de 1688 calorii. Pentru $ 4.03 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de anason stelat, zahăr brun, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza creme fraiche ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Piersici Și Creme Fraiche ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați China Alb, China Joes, și Sos De Salată De Coastă Din China pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: Caja China grill
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1
Încălziți un grătar cu cărbune sau gaz la mare pentru grătar direct.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Ungeți ceapa verde cu ulei de canola și condimentați cu sare și piper. Grătați până se carbonizează și se ofilesc, întorcându-se o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ghimbir întreg, Zdrobit
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Combinați oțetul, 3/4 cană de apă, zahărul, 1 lingură de sare kosher, semințele de coriandru, usturoiul și jalapeno într-o cratiță medie nereactivă, aduceți la fierbere și gătiți până când zahărul s-a topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De Coriandru
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
4
Se scoate de pe foc, se transferă într-un bol nereactiv, se adaugă ceapa verde, se acoperă și se dă la frigider cel puțin 2 ore și până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Pentru glisoarele de rață: pregătiți Caja China conform instrucțiunilor producătorului. Faceți niște bile din folie de aluminiu pentru a susține suportul Caja China care se află peste tigaia de picurare-raftul trebuie să fie ușor ridicat în tigaia de picurare, astfel încât rațele să rămână deasupra grăsimii care se va reda în tigaie în timpul procesului de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, Opțional
6
Puneți suportul pe folie în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, Opțional
7
Periați rațele pe ambele părți cu ulei de canola și presărați cu pulberea de ancho și puțină sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Rață
8
Puneți rațele în partea de sân în jos pe raft, puneți capacul și puneți cărbunii fierbinți deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață
9
Adăugați aproximativ un coș de fum plin de cărbuni reci la cald-vor prinde și găti pe măsură ce ard cărbunii fierbinți.
10
Adăugați mai mulți cărbuni reci, după cum este necesar, pentru a menține focul fierbinte pe tot parcursul procesului de gătit. Gatiti rațele timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață
11
Îndepărtați cărbunii și capacul, periați spatele rațelor cu o parte din sosul de grătar, răsturnați, periați blaturile cu mai mult sos și continuați să gătiți până se rumenesc și se fierbe și pielea este crocantă, cu aproximativ 45 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Rață
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
12
În timp ce rațele gătesc, combinați sosul de grătar rămas, concentratul de suc de mere, zahărul, feniculul, scorțișoara, anasonul stelar și habanero într-o cratiță medie și gătiți până se încălzește și se reduce ușor, aproximativ 30 de minute; amestecați cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Concentrat De Suc De Mere Dezghețat, Neîndulcit
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Chile Scotch Bonet, Tocat
3 Linguri De Ulei Vegetal
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
șalote, Tăiate în Felii Subțiri
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Rață
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
13
Scoateți 1/4 cană de sos și lăsați-o deoparte până se răcește suficient pentru a adăuga la Creme fraiche.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme Fraiche
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
14
Scoateți rațele pe o tăietură, lăsați să se odihnească timp de 15 minute și tăiați-le în bucăți de mărimea mușcăturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
15
Puneți carnea într-un castron și aruncați cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
16
Bateți împreună creme fraiche, sosul rezervat răcit și coaja de lime și sucul într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme Fraiche
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
17
Pentru asamblare, întindeți o parte din amestecul creme fraiche pe chiflele de sus și de jos. Movați o parte din rață pe fundul chiflelor, deasupra cu o parte din ceapa verde murată, puneți blaturile de chifle deasupra și bucurați-vă.