Caise Biscotti
Biscotti de caise este un fără lactate și vegetarian desert. Această rețetă servește 30. O porție conține 118 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Dacă aveți la îndemână făină universală, zahăr, ouă plus 2 gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Biscotti de smochine, caise și nuci, Caise Biscotti, și Biscotti Cu Migdale De Caise.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în pozițiile medii superioare și inferioare și preîncălziți cuptorul la 350 F. tapetați două foi de copt cu hârtie pergament. Într-un castron mic, amestecați făina, praful de copt și sarea; pus deoparte.
Într-un castron mare, smântână împreună zahăr, ouă și gălbenușuri cu un mixer electric până la palid și cremos, aproximativ 3 minute. Bate în vanilie. Bateți în făină până se combină, apoi amestecați caisele.
Folosind mâinile făinoase, împărțiți aluatul în 4 bucăți. Formați fiecare bucată de aluat într-un bușten lat de 3 inci.
Coaceți până la uscat și rigid, dar nu foarte întunecat la culoare, 35 de minute. Scoateți fursecurile din cuptor și folosind un cuțit zimțat, tăiați aluatul pe părtinire în fursecuri de 1 inch.
Așezați fursecurile tăiate cu fața în sus pe foi de copt și coaceți până devin aurii și uscate, încă 15 minute.
Transferați cookie-urile pe rafturile de răcire. Biscotti va rămâne într-un recipient etanș timp de aproximativ o săptămână.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Antinori Badian un Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.