Cacciatore de pui cu Rigatoni
Pui Cacciatore cu Rigatoni ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 499 calorii, 35g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, pastă de roșii, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până vin rosu sec ai putea urma acest curs principal cu Pinot Noir Brownies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Cremă Ușoară De Parmezan Rigatoni (Rigatoni Alla Panna), Rigatoni Al Forno (Rigatoni coapte) cu sparanghel prăjit și pe, și Caserola cu brânză și mazăre (Pasticcio di Rigatoni e Piselli) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. adăugați puiul în tigaie și rumeniți până devin aurii, întorcând o dată, 3 minute pe fiecare parte.
Scoateți puiul din tigaie și rezervați.
Reduceți căldura la mediu; adăugați ceapa și gătiți până la moale și translucid, 6-7 minute. adăugați usturoiul și gătiți 1 minut. adăugați ciupercile și oregano și gătiți până când ciupercile își eliberează apa, 5 minute.
Adăugați roșiile cu sucuri, pastă de roșii, vin, sare și piper; se fierbe până se reduce ușor, 5 minute. Întoarceți puiul în tigaie; lingură cu puțin sos. Reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți până când puiul este gătit, 20-25 de minute.
Scoateți din căldură; transferați puiul pe o farfurie.
Aruncați pastele cu sos într-un castron mare. Așezați 1 cană de paste cu sos în fiecare dintre cele 4 boluri de servire. se acoperă cu 2 coapse de pui, se presară cu pătrunjel și se servește.