Căldură serioasă: sosul Chile Roșu al lui Huntley Dent
Căldură serioasă: sosul roșu Chile al lui Huntley Dent este un vegan sos. Această rețetă servește 8 și costă 5 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 40 de calorii. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pudră de chile, usturoi, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Sos De Chile Roșu De Sud-Vest, Căldură Serioasă: Tort De Ciocolată-Chile Icebox, și Căldură Serioasă: Clătite Chile Verzi În Stil Santa Fe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță de 2 litri la foc mediu, ulei cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Adăugați ceapa și usturoiul și sautați ușor timp de aproximativ 5 minute, sau până când ceapa este translucidă. Se amestecă oregano, chimen și făină. Gatiti, amestecand continuu, pana cand acest amestec de tip roux se baloneaza si incepe sa devina maro foarte deschis, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Usturoi Goya®
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Într-un castron separat, amestecați pudra de chile și apa până se omogenizează ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Se toarnă amestecul în pasta de făină-ceapă, amestecând cu un tel pentru a preveni cocoloașele. Puneți tigaia la foc mediu și aduceți sosul la punctul de fierbere. Se amestecă constant pentru a preveni arderea ardeilor iute până se formează bule. Când sosul începe să dea semne de fierbere activă, reduceți focul la minim și fierbeți, acoperit, încă 2 până la 3 minute. Asigurați-vă că amestecați de câteva ori, ajungând bine în jurul fundului și părților laterale ale tigaiei pentru a prinde orice bulgări care încep să se formeze. Când sosul este îngroșat și neted, adăugați sarea, începând cu cantitatea mai mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Roșii Feliate, Opțional
6
Se ia de pe foc și se lasă deoparte până este nevoie. Sosul de chile roșu finit ar trebui să fie suficient de gros pentru a acoperi puternic o lingură.