Cârnați Italieni Și Paste De Roșii Uscate La Soare

Cârnați Italieni Și Paste De Roșii Uscate La Soare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cârnații italieni și pasta de roșii uscate la soare. O porție conține 516 calorii, 22g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de spanac, frișcă grea, crutoane de salată condimentate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodle, și Paste cu cârnați italieni condimentați, Rabe de Broccoli și Pesto de roșii uscate la soare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului pentru al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2
Între timp, într-un cuptor olandez, gătiți cârnați la foc mediu-mare 5-6 minute sau până când nu mai sunt roz, rupându-se în bucăți. Se amestecă roșiile, usturoiul, semințele de fenicul și fulgii de piper; gătiți cu 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
3
Adăugați vin. Se aduce la fierbere; gatiti 1-2 minute sau pana cand lichidul este aproape evaporat. Amestecați smântâna; gătiți cu 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Adăugați spanacul; gătiți și amestecați doar până când spanacul este ofilit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
5
Scurgeți pastele; se adaugă la amestecul de cârnați. Se amestecă 1/2 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
6
Se presară cu crutoane zdrobite și brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate22
Revista